ОК фест: Спој врхунских умјетника гарант за одличан провод

Милош Васиљевић
ОК фест: Спој врхунских умјетника гарант за одличан провод

Да не недостаје добре забаве до раних јутарњих часова на петом “Нектар ОК фесту”, који ће бити одржан 6, 7, и 8. јула у НП “Сутјеска”, побринуће се феноменални музичари, али и умјетници из других бранши који ће у улози ди-џејева заједно са публиком дочекати најљепше зоре на Тјентишту.

Програм “ОК афтер парти” довешће и овога пута у само срце фестивалског кампа много добре енергије, те позитивних мисли и вибрација, а за то ће се побринути и нова имена.

Међу њима је и Вукашин – Irie FM, некадашњи члан бенда “Еџесбурн” који је сопствену музичку причу изградио у оквиру бенда “Irie FM” који је 2012. године проглашен за најбољи реге бенд у Европи. Године 2016. њихов велики хит “Клизиш” бенд је “одмакао” од реге звука и одвео их у нову димензију која им је обезбиједила нову публику и нове позитивне реакције.

Ту ће потом бити и Сергеј Трифуновић, један од најпознатијих глумаца у региону, иза којег је завидна глумачка каријера и велики број филмских и позоришних остварења. Музичке воде нису му непознаница, јер иза њега је велики број наступа са његовим бендом, као и са бендом “Ужичка република” и другима, а београдска музичка сцена већ неко вријеме одушевљава се његовим наступима у улози ди-џеја који успијева да врло успјешно споји панк, “Кармину Бурану” и Ђорђа Маријановића.

Публику на Тјентишту забављаће и Гиле, фронтмен легендарног “Електричног оргазма”, који рок сценом ових простора успјешно влада већ скоро 40 година.

Пјевачица, текстописац, композитор и преводилац Мирела Приселац-Реми такође ће наступити на “ОК фесту”. Она је публици позната као чланица хрватске хип-хоп групе “Елементал”, која постоји од 1998. године. Приселац-Реми је дио урбане регионалне музичке сцене, сарађивала је са многобројним музичарима и умјетницима, а заједно са групом “Елементал” наступала је на највећим фестивалима и догађајима.

На Тјентишту ће наступити и познати композитор и пијаниста Васил Хаџиманов. Своју идеју о комбиновању балканских традиционалних фолк ритмова и западних, модерних музичких стилова Васил је ујединио у оквиру рада и музике “Васил Хаџиманов бенда”.

Наступиће и Mika the Kawaiar, професионални музичар познатији као Милан Мика Аћимовић из бендова “Сопот”, “Manessagra”, “Jabboko sa Negrass”

ОК камп

Бројни умјетници из разних бранши гарантују одличан провод на Тјентишту. За све који не желе да пропусте врхунску забаву остаје само да на вријеме обезбиједе мјесто у ОК кампу и буду дио овогодишње најбоље ОК забаве, која ће бити одржана у несвакидашњем амбијенту једног од највећих, најстаријих, али засигурно и најљепших националних паркова на простору цијеле регије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана