Нова филмска трансформација Кристијана Бејла

Агенције
Нова филмска трансформација Кристијана Бејла

Од улоге Брус Вејна, па до Тревора Резника из филма “Машиниста”, Бејл је “краљ” Холивуда када су у питању нагле промјене у дијетама и изгледу. За само неколико мјесеци овај глумац је омршавио око 30 килограма за улогу у “Машинисти”, да би се онда брже-боље набилдовао за улогу Бетмена. Онда је некако успио да све те мишиће претвори у сало за улогу Ирвинга Розенфелда у филму “Америчка превара”.

Након тога, вратио се на “нормалу”, да би сада за филм “Порок” поново “набацио” више од 20 килограма. У питању је улога некадашњег америчког замјеника предсједника Дик Чејнија, а Бејл у првој најави изгледа непрепознатљиво.

Обријао је главу, избијелио обрве и додао поменуте килограме да би што боље ушао у лик некадашње десне руке Џорџа Буша.

Бејл је раније открио да је за овај филм први пут заправо отишао код љекара и нутриционисте за савјете и упутства прије него што се упустио у гојење. Међутим, све промјене које је радио на свом тијелу прије овога су довеле до здравствених проблема, па је овај пут ипак одлучио да изабере “најмање нездрав” начин да за кратко вријеме достигне жељену килажу.

Премијерна најава за филм “Порок” отворена је сценом у којој Џорџ Буш Млађи (Сем Роквел) пита Дик Чејнија да му буде потпредсједник. Чејни, међутим, није задовољан церемонијалном улогом ове функције и износи своје услове - да надгледа војску, енергетику и спољну политику.

Након што се Буш сагласи са тим, почињу да се нижу сцене “иза завјесе” политичког живота у Вашингтону, које наговјештавају узбудљив и провокативан биографски филм.

Поред Бејла, у филму ће глумити Ејми Адамс и Стив Карел, док Вил Ферел продуцира филм, а режира га Адам Мекеј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана