Незаборавно вече уз “Оскар популарности”

Агенције
Незаборавно вече уз “Оскар популарности”

Најпрестижнија регионална додјела музичких награда - “Оскар популарности” биће одржана, 22. пут, 4. марта у Спортској дворани “Борик” у Бањалуци, са почетком у 20 часова.

Учесници у програму и добитници награда традиционално су најпопуларнији извођачи свих жанрова музике са простора Балкана.

Овогодишњи добитници главних награда у својим категоријама су Зорица Брунцлик, Кемиш, Кија, Андреана Чекић те бендови “Тропико бенд”, “Лапсус бенд”, “Амадеус бенд”, “Магла бенд”, “Црвена јабука”, као и славни извођачи и некадашњи рокери Ален Исламовић и Кики Лесендрић.

Међу добитницима су још и Жељко Васић, Дејан Матић, Теодора, Јадранка Барјактаровић те легендарна Неда Украден, Емир Ђуловић, Лозано, Гастоз, Александра и Матрикс, као и млада Илма Карахмет, Армин Дедић, “Маскарада бенд” и Трубачки оркестар Ивана Јовановића.

Из “Квин естраде”, која је организатор ове традиционалне манифестације, рекли су да ће за бањалучку публику и ове године припремити врхунски спектакл.

- “Оскар популарности” има двадесетдвогодишњу традицију управо захваљујући бањалучкој публици, која подржава и цијени наш рад. Ово су разлози због којих се максимално трудимо да публици приуштимо незаборавно музичко вече. И ове године публика ће имати прилику да углас с омиљеним извођачима пјева највеће хитове из 2018. године, као и старе хитове провјерених звијезда народне, поп и рок музике - казао је Зоран Ђурић, продуцент “Квин естраде”.

Ђурић је напоменуо да бањалучку публику чека више од 25 извођача.

- Врхунска аудио, видео и лајт продукција, са мноштвом хитова које ће пјевати више од 25 веома популарних извођача, уз изузетну бањалучку публику, учиниће да ово буде вече за памћење - рекао је Зоран Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана