На “Егзиту” ове године готово 200.000 посјетилаца

Срна
На “Егзиту” ове године готово 200.000 посјетилаца

Нови Сад - Музички фестивал “Егзит”, одржан на новосадској Петроварадинској тврђави, окупио је током четири вечери готово 200.000 младих из Европе и свијета који су пратили наступе више хиљада акредитованих умјетника, саопштено је данас из организације овог фестивала. Богат музички програм организован је у више од 40 зона и 20 бина.

Своје утиске о осамнаестом по реду “Егзиту” на друштвеним мрежама подијелили су и сами умјетници, а за организаторе фестивала најупечатљивија сцена била је чувена Грејс Џонс, која је продужила наступ за 45 минута и остала до изласка сунца уживајући у музици заједно са публиком.


Дугогодишњи пријатељ “Егзита”, свјетски популарни ди-џеј Дејвид Гета осврнуо се на своје почетке, управо на Петроварадинској тврђави.

“Егзите, желим да ти се захвалим. Били сте са мном на путовању од раних дана, па све до данас. Зато толико ценим овај фестивал”, рекао је он.

На затварању Денс Арене и сета који је продужен за сат времена публици и организаторима послала је поруку и ди-џеј Нина Кравиц која је рекла да “Егзит” повезује људе широм свијета и пожељела да фестивал који лежи на Дунаву, ријеци која има толико историје у својим водама, постане солидан дио те историје.

“Егзит” је завршен у понедјељак 16. јула у јутарњим часовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана