Mole obožavaoce da ne kvare “Kraj igre” drugima

Milanka Mitrić
Mole obožavaoce da ne kvare “Kraj igre” drugima

Manje od deset dana ostalo je do dugo očekivane premijere “Marvelovog” filma “Osvetnici: Kraj igre”, ali izgleda da postoje “zlotvori” koji žele da unište dobru zabavu. S nepoznatog izvora procurio je video scene iz filma u trajanju od oko pet minuta i sada kruži internetom.

Naravno, vjeruje se da svim istinskim obožavaocima neće pasti da um da pogledaju snimak i unište iznenađenje koje donosi film koji su tako dugo iščekivali, ali će izbjegavanje otkrivanja radnje narednih dana biti prava vještina. Navodno, u pitanju je snimak u trajanju od nekoliko minuta u kojem se otkriva važan dio radnje. Režiseri, braća Džozef i Entoni Ruso, su se toliko trudili da sačuvaju sve detalje dalje od javnosti, pa u nekim slučajevima čak i od samih glumaca, te su istog dana kad se pojavila ova vijest objavili pismo u kojem mole sve obožavaoce da ni na koji način ne kvare film drugima.

- Za najdraže fanove na svijetu. To je to. Ovo je kraj jednog narativnog mozaika, koji je dao jedanaest franšiza tokom jedanaest godina. Ovo je za sve vas koji ste bili s nama na ovom putovanju od početka, dijeleći sve najbolje i najgore s vašom porodicom, prijateljima i radnim kolegama, dajući se u svaki lik i svaku priču - navela su braća Ruso u pismu upućenom fanovima koje su lično potpisali.

Pominjući rad na svim filmovima, na stvaranju čitavog jednog novog svemira pretočenog iz stripova u filmove, naglasili su da je važno da film ne bude ničim pokvaren prije njegovog premijernog prikazivanja u bioskopu. Istina, ne bi ni bilo fer ni prema njima, ni prema stvarnim obožavaocima.

- Znajte da smo nas dvojica, zajedno sa svima koji su bili uključeni u “Kraj igre”, neumorno radili tri godine s namjerom da isporučimo iznenađujući i emotivno snažan zaključak ove sage. Zato što su mnogi od vas uložili vrijeme, srca i duše u ove priče, treba nam vaša pomoć. Kad pogledate “Kraj igre “ u narednim sedmicama, ne kvarite drugima isto kao što drugi ne bi pokvarili vama. Sjetite se, Tanos i dalje traži vaše ćutanje - napisala su braća Ruso.

Film “Osvetnici: Kraj igre” biće sljedeće sedmice premijerno prikazan širom svijeta, a banjalučka publika će u “Sinepleksu Palas” i “Sinestaru” moći da ga pogleda pretpremijerno 24. aprila i premijerno 25. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana