Могло се завршити трагично. Хитна је одмах дошла по њега...

Глас Српске
Могло се завршити трагично. Хитна је одмах дошла по њега...

"Изболи су ме гомилом ињекција јер ми је позлило, али одржаћемо концерт због вас", рекао је 56-годишњи пjевач Аксл Роуз прије наступа у Абу Дабију.

Фронтмен легендарног бенда Ганс енд роузис прије наступа је повраћао чак пет сати из разлога који нису познати. Упркос дехидратацији, изашао је на бину, пјевао два сата, али је концерт морао да буде прекинут.


"Аксл је извео је**но чудо, то још нисам видио у 40 година своје каријере", изјавио је басиста Даф Мекеган. Велику подршку давао му је и његов гитариста Слеш, на којег се ослањао током цијелог концерта, преносе медији.

"Иако су обожаваоци били захвални на томе што је покушао да 'изгура' цио концерт, доктори су с разлогом забринути. Могло се завршити трагично. Хитна је одмах дошла по њега", пишу амерички медији.

Деведесетих је Аксл био познат по необичном сценском понашању на бини. Прије 12 година је разљутио обожаваоце у Њукастлу кад је рекао да је гладан, наручио себи цијело јагње, а концерт је каснио док он није јео. Многи су коментарисали како то нису и никада више неће бити прави "Ганси", али кад се прије двије године у бенд вратио Слеш, постали су професионалнији и почели озбиљније да схватају своје наступе.

Забринути фанови сумњали су како се Аксл неће тако брзо опоравити, али бенд је обећао још више концерата. И овом приликом посјетиоци су коментарисали пјевачев пластични изглед.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана