Милић Вукашиновић: Већ 20 година чекам да ми јаве да је умрла

kurir.rs
Милић Вукашиновић: Већ 20 година чекам да ми јаве да је умрла

Музичар Милић Вукашиновић тешко се носи са губитком кћерке, која је прошле недјеље пронађена мртва у стану у Сарајеву. Маја Авдибеговић сахрањена је у понедељак, а Вукашиновић каже да је годинама покушавао да спасе насљедницу из пакла дроге.

Милић је неколико дана након трагедије посјетио стан у коме је Маја пронађена мртва.

„Стан је био запечаћен и нисмо могли да уђемо. Рађен је увиђај, а ми смо чекали да нам тужилац да одобрење. Њено тијело је већ било на обдукцији. Тада нисмо могли да преузмемо ни одговорност око сахране. Чекали смо да нам тужилац да потврду да смрт није била насилна. Кад се то закључило, кренули смо с припремама. Успут сам сазнао све најситније детаље њене смрти”, рекао је Милић за “Курир“.

Налази обдукције показали су да се Маја Авдибеговић угушила услијед повраћања, а Милић је описао језив призор са којим се сусрео када је ушао у купатило у којем је пронађена.

„У купатилу сам затекао црне флеке повраћке између каде и шоље. То су трагови кафе коју је попила. Видјели смо и неку шерпу са чајем, можда је и он допринио мучнини. Кажу да јој је коса била влажна, вјероватно од умивања. Мртву су је нашли на поду у купатилу. Ужас!”, рекао је Милић.

„Она је послије рата ушла у дрогу. То траје већ двије деценије. Страшне ствари је преживљавала. Сваки пут кад ми зазвони телефон, ја помислим да ме зову да ми јаве да ње више нема. Већ 20 година чекам да ми јаве да је умрла. Ја сам био спреман! Њој је ужасно сметало што није могла да побиједи зависност. А ја сам мојој бившој жени Вери рекао да не правимо дјецу јер ће бити на мене и имаће моју генетику. Ја сам свашта радио у животу, али сам изашао из тога, а моје дијете није”, емотивно и искрено је испричао рокер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана