Лажном дојавом о бомби одгодили концерт Александре Пријовић у Бијељини

nezavisne.com
Лажном дојавом о бомби одгодили концерт Александре Пријовић у Бијељини

Бијељина - Баш у моментима када се пјевачица Александра Пријовић припремала да узме микрофон и изађе на бину у крцатом свечаном салону "Москва" у Етно селу Станишићи, неко се, стицајем околности, баш на 1. април, неслано нашалио и дојавио да је у том објекту постављена бомба.

То је "Независним" потврдило више извора, који истичу да је потом наступ будуће снахе Лепе Брене и Слободана Бобе Живојиновића накратко пролонгиран.

"Не, није било панике јер смо сви одмах знали да је у питању лажна дојава о бомби", прича за "Независне" извор упућен у детаље овог инцидента.

Додаје да је полиција на мјесто догађаја изашла јако брзо, те експресно утврдила да је дојава била лажна.

"Александра је потом почела пјевати и брзо је загријала публику, односно атмосферу у салону довела до усијања. Лажна дојава о бомби ником није успјела покварити расположење", закључује саговорник "Независних".

Из Полицијске управе Бијељина саопштено је да су 1. априла, у 23 часа, поступили по пријави да је у свечаном салону "Москва", у Етно селу Станишићи, постављена експлозивна направа.

"Одмах по запримљеној пријави евакуисана су сва лица и извршен је против-диверзиони преглед објекта. Тим прегледом и увиђајем утврђено је да се ради о лажној пријави. Полицајци предузимају мјере и радње са циљем утврђивања свих околности пријаве", саопштено је из бијељинске полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана