Карл Кокс стиже на “Егзит”

Глас Српске
Карл Кокс стиже на “Егзит”

Најпопуларнији ди-џеј свих времена, а за многе и симбол ове професије, велики Карл Кокс, одазвао се позиву обожавалаца и потврдио долазак на легендарну Денс арену наредног љета.

Захваљујући њему, енергија идућег “Егзита” биће висока од самог старта, јер публику већ првог дана очекује специјални, трочасовни сет до најранијих јутарњих часова.

- Биће ово уједно и обележавање десетогодишњице чувеног наступа из 2009. године, који се убраја међу највеће журке у историји електронске музике, наведено је саопштењу организатора фестивала и додато да је и сам Кокс потврдио да је за њега то било једно од најбољих искустава.

Како је рекао тада, на Денс арени се мора наступати пуним срцем.

- Новац не може да купи тај осјећај, овдје мораш да даш своју душу, да будеш оно што јеси и то је заиста посебно код “Егзита” - навео је Кокс.

Повратку овог великана на “Егзит” претходила је узбудљива заједничка акција организатора и његових бројних обожавалаца.

Након што је објављено да је апсолутни побједник годишње анкете у којој је публика “Егзита” са свих крајева планете изабрала кога жели да види на Денс арени, прошле недјеље на свим званичним каналима “Егзита” објављен је видео у којем су организатори позвали “краља Карла” да се врати на тврђаву, у шта су се одмах укључили и многобројни фанови који су подијелили видео, позивајући ову живу икону за микс пултом да се врати пред “најексплозивнију публику”, како ју је лично назвао у једном од бројних интервјуа гдје је говорио о “Егзиту”.

Потврда за његов наступ на званично најбољем европском фестивалу стигла је од њега лично, а он сам је послије прве европске титуле прорекао да ће “Егзит” добити још једну, двије или три такве награде у будућност, што се и остварило.

Карл Кокс већ деценијама важи за једног од најтраженијих ди-џејева свијета, а послије петнаест сезона његових легендарних “Револушн” журки на Ибици, 2016. године је “Спејс” напустио као особа која је од њега направила један од највећих клубова на свијету, послије чега је Кокс незванично крунисан као краљ овог јединственог острва.

“Егзит” фестивал ће бити одржан од 4. до 7. јула 2019. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана