Кардашијан: Таблете мијењају његову личност и карактер

Агенције
Кардашијан: Таблете мијењају његову личност и карактер

Звијезда ријалитија Ким Кардашијан недавно је проговорила о лијековима које њен супруг Кање Вест пије због свог биполарног поремећаја. Нагласила је како они не функционишу и не помажу те како мијењају његов карактер и личност.

Кање има 41 годину и већ се неколико година бори са својим поремећајем, а 38-годишња Ким је за “Вог” открила да тачно може предосјетити “биполарну епизоду” те да зна како ће се понашати када она почне.

- Све је то емотивни процес, мој муж је сада добро - казала је Ким.

Кање је у новембру 2016. године завршио у болници након што је објавио албум “Yе” на чијем је омоту написао “Мрзим бити биполаран, то је одлично”. То је уједно и први пут да је јавно иступио у вези с признањем о психичком поремећају. У неколико интервјуа је говорио о томе, а у једном је казао како му је поремећај дијагностификован тек када је имао 39 година.

Ким каже како он у почетку није прихватао своју дијагнозу те како је покушавао за све окривити “недостатак сна”. Додала је како он не воли пити таблете јер мијењају његову личност и карактер. Још једна од посљедица коришћења лијекова и дијагнозе јесте чињеница да он више не жели путовати као прије.

- Трудим се пружити му подршку када његове промјене расположења почну да се манифестују. Касније му кажем шта мислим и на шта треба обратити пажњу - закључила је Ким.

Ким Кардашијан, највећа глобална звијезда у овом тренутку, недавно је у интервјуу за “Вог” изјавила како планира 2022. године полагати правосудни испит у Калифорнији.

- Ја сам заиста дуго размишљала о овом потезу - рекла је Кардашијан.

Она је такође рекла да је прошлог љета започела четворогодишњи приправнички стаж у једној адвокатској канцеларији у Сан Франциску.

Интересантно је да је Ким Кардашијан такође одиграла кључну улогу у ослобађању Алис Мери Џонсон, 63-годишње жене која је одслужила 21 годину затворске казне због оптужбе за кријумчарење наркотика.

Од тада, ова америчка старлета је радила с многим адвокатима и активистима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана