Изложба фотографија З.Е.Т. магија отворена у Бањалуци

Глас Српске
Изложба фотографија З.Е.Т. магија отворена у Бањалуци

Изложба фотографија З.Е.Т. магија, на којој су представљене фотографије са прошлогодишњег музичког З.Е.Т. фестивала, који је одржан у Шипову, отворена је јуче у бањалучком Банском двору Културном центру.

Организатори су одржали и конференцију на којој су се представили овогодишњи учесници, музички критичар и новинар Бранимир Бане Локнер, доктор за рокенрол Милић Вукашиновић и Иван Дечак из групе "Ватра". Они су најавили да ће овогодишњи З.Е.Т. фест бити одржан од 26. до 29. јула на Јањским отокама код Шипова.

- Драго ми је што учествујем на овом догађају. Радујем се што ћемо свирати на фестивалу који има своју магију. Нисам до сада знао да ћу имати и с екологијом неке везе, али, ето, имам - рекао је Вукашиновић.

Фронтмен састава "Ватра" Иван Дечак изразио је задовољство што је у прилици да присуствује првој трибини З.Е.Т. феста.

- Драго ми је да сам овдје. Посљедњих неколико година стално путујемо, па сам као прави зет, никада нисам кући. Ја волим свирати у природи и очекујем што више људи и, ако буде доброг друштва, биће то права природа и друштво - истакао је Дечак.

Прва З.Е.Т. трибина "Како (ни)је пропао рокенрол" требало је да буде одржана синоћ у Вијећници Банског двора Културног центра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана