Избоден пјевач “Звезда Гранда”: Спашавао дјевојчицу од силоватеља

kurir.rs
Избоден пјевач “Звезда Гранда”: Спашавао дјевојчицу од силоватеља

Ниш - Душан Милатовић (29), некадашњи учесник серијала ''Звезде Гранда'', избоден је и претучен око 3 сата ноћас у парку Брђанка у Алексинцу. Он има осам копчи на глави и 12 убода и тренутно се налази у Клиничком центру у Нишу, гдје му се санирају ране.

“Изашао сам да џогирам у парк када сам чуо запомагање дјевојчице. Отрчао сам до тог мјеста и видио да дјевојчица има око 10 година. Иза шумарка су изашла још двојица мени непознатих људи од око 40 година. Првом сам стао у гард и декласирао сам га. Након тога ова двојица су скочила на мене, а иза њих је истрчала још једна дјевојчица. Они су ме изударали и ја сам изгубио свијест. Видим данас по повредама да ме је и неки пас њихов изуједао, а видим и да су ме жестоко изударали и шутирали”, прича Милатовић.

Полиција је за “Курир” рекла да се овај инцидент догодио, да имају забиљежено једно лице које је претучено, али да немају никакве пријаве силовања ни од грађана ни од здравствених институција. Они су рекли да ће накнадно провјерити овај случај и да ће се поводом тога огласити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана