Ijan Mekelen isprozivao Madonu

Agencije
Ijan Mekelen isprozivao Madonu

Madona je bila gošća u emisiji britanskog voditelja Grejema Nortona, gdje se ponijela tako da su društvene mreže preplavili komentari gledalaca o tome da im je bilo neprijatno i da gledaju ovu epizodu.

“Nepristojna, tašta, nepodnošljiva i izgledala je smiješno”, opisao ju je drugi voditelj Pirs Morgan nakon što je odgledao emisiju, a ostali su se složili i žalili “jadnog” Grejema Nortona koji se sve vrijeme trudio da bude fin i “izvuče situaciju”.

Madona je prvo bila užasnuta što “dijeli kauč” sa drugim gostima i prokomentarisala da nije navikla na to. Potom je pitala voditelja šta mu se “dogodilo sa odijelom”, kao i da li bi želio “da joj spusti korzet”.

Onda se gostima u emisiji pridružio i čuveni ser Ijan Mekelen, a mnogi su se složili da je Madona ispala nevaspitana kada je rekla da ne može da se sjeti upoznavanja s njim.

Kada je Ijan potom pričao o nedavnoj proslavi 80. rođendana i tome kako su mu došli i prijatelji iz Los Anđelesa, ona je dobacila: “Ja nisam”, na šta joj je glumac odgovorio: “Nisi, jer nisi bila pozvana, pošto se ne sjećaš da si radila sa mnom”.

“Grejem je takav profesionalac, ali ništa nije moglo da spasi ovaj neprijatni haos”, “Prvi put nisam mogao da odgledam Grejemovu emisiju do kraja” i “Intervju sa Madonom je tako neprijatan”, samo su neki od komentara gledalaca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana