Харисон Форд незамјењив као Индијана Џонс

Агенције
Харисон Форд незамјењив као Индијана Џонс

Глумачки ветеран Харисон Форд, који је од осамдесетих глумио у авантуристичком серијалу филмова о Индијани Џонсу, рекао је да га нико неће замијенити у овој улози када се једном повуче.

Већ неколико година се прича да би глумац Крис Прат могао да од њега преузме улогу Индијане Џонса у неком од будућих наставака.

- Нико неће бити Индијана Џонс. Зар не схватате? Ја сам Индијана Џонс. Када мене нема, нема ни њега. Једноставно је - изјавио је Форд. 

Пратово име везује се за лик Индијане Џонса још од 2015. године, и то након што је “Дизни” преузео права на филм од “Парамаунта”.

- Веома је тежак начин да се то саопшти Крису Пајну. Жао ми је, момак - додао је Форд.

Иако је поменуо Пајна, сва је прилика да је мислио на Криса Прата, за кога круже гласине да ће се појавити у предстојећем филму 2021. године.

Пети наставак филма првобитно је планиран за јул ове године, да би прво био помјерен за 2020. годину, а потом за 9. јул 2021. године.

Режисер Стивен Спилберг је рекао да ће Џорџ Лукас бити извршни продуцент и да никада неће направити филм о Индијани Џонсу без Џорџа Лукса јер би то било сулудо, а увјерио је фанове да Фордов јунак неће страдати у петом дијелу.

Глумац Крис Прат се већ доказао у акционим филмовима “Осветници: Крај игре” и “Свијет из доба јуре”, али, изгледа, неће ускоро постати Индијана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана