“Франц Фердинанд” стиже на ОК фест

Радмила Ђевић
“Франц Фердинанд” стиже на ОК фест

Национални парк “Сутјеска” ће још једном, шесту годину заредом, бити мјесто одличног провода, дружења и забаве, уз музику и природу. Комбинација чисте природе и феноменалне музике већ годинама чини провјерено магичну атмосферу на Нектар ОК фесту, који ће бити одржан у НП “Сутјеска”, на Тјентишту, од 12. до 14. јула.

Магични амбијент ће и ове године заокупити три фестивалске бине: Јäгермаистер мејн стејџ,  Сенсатион ОК стејџ и ОК суммер стејџ.

Шкотски бенд “Франц Фердинанд”, један од најквалитетнијих свјетских бендова, наступиће ове године на главној бини фестивала. Сви љубитељи бенда имаће прилику да чују добро познате хитове, као што су “Take Me Out”, “Can`t Stop Feeling”, “Do You Want To”, “Walk Away “, али и пјесме са његовог посљедњег албума, који је објавио почетком прошле године, “Always Ascending”.

Осим бенда “Франц Фердинанд”, на овој бини ће наступити миљеници регионалне публике, “Дубиоза колектив”, али и неколико сјајних извођача из региона који ће први пут наступити на Тјентишту - “Гоблини”, Неле Карајлић, “Бркови”, Едо Маајка, “Партибрејкерс”, “Pips, Chips & Videoclips” и “Хелем нејсе”.

Фестивалска публика, ОК кампери, који су навикли да концерти почну у дневној варијанти, очекује одличан провод на Sensation ОК стејџу. Ове године за дневни програм биће задужени “Лет 3”, “Бјесови”, Војко В, Ђорђе Миљеновић, “Исказ” и М. О. Р. Т.

Имена за ОК summer стејџ, омиљено мјесто за провод поред базена, тек треба да буду најављена, као и афтер партији у ОК кампу.

И ове године организатори ће се потрудити да публика, осим у богатом музичком програму, ужива и у осталим интересантним активностима као што су рафтинг, планинарење и обилазак јединствених природних љепота најстаријег националног парка у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана