Фетбој Слим отворио “Но слип фестивал”

Агенције
Фетбој Слим отворио “Но слип фестивал”

Наступом Фетбој Слима у Великом хангару у Луци Београд почело је масовно окупљање клабера на “Но слип фестивалу”. Током три ноћи и четири дана нови фестивал у организацији “Егзит” тима угостиће више од 100 страних и домаћих звијезда на чак 12 различитих локација широм Београда.

Већ од првог издања у Београд је стигла публика из чак 30 различитих земаља која је у препуном Великом хангару у Луци Београд доживјела прави аудио-визуелни спектакл уз колосалну бину и продукцију каква је резервисана само за највеће свјетске фестивале електронске музике.

Већ прве вечери фестивал је превазишао сва очекивања, а тек  прелази у свој пуни формат уз програм који ће без прекида трајати још 50 часова те, поред главне локације, програм креће и у клубовима као што су “Драгстор”, “20/44”, “Младост”, “Гадост”, “Гајба”, “Минт”, “Дот” и други.

Паралелно са музичким програмом, у простору “Марш опен спејс” у Цетињској 15 биће одржана и музичка конференција са неколико панел дискусија на којима ће говорити и звијезде фестивала као што су Декс Џеј, Диџеј Тенис, Марсел Фенглер, Кесијус, Франсоа Екс и Моли, те бројни актери на домаћој и регионалној музичкој сцени.

Улазнице се још могу пронаћи на благајнама широм Београда и на сајту Гигстиџ.цом, а за све који долазе са стране биће остављен и одређени број појединачних улазница на улазу сваке од бројних локација, укључујући и Хангар у Луци Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана