Fanovi “Osvetnika” traže pomoć od NASA i Ilona Maska

Agencije
Fanovi “Osvetnika” traže pomoć od NASA i Ilona Maska

Četvrti nastavak filmske verzije “Marvelovog” strip serijala “Osvetnici” nedavno je dobio svoj prvi trejler. Fanovi se još “oporavljaju” od onoga što su vidjeli u trejleru. Tako je dio njih na “Tviteru” pokrenuo apel da NASA i Ilon Mask “spase” Tonija Starka iz svemira.

Mračni trejler dao je fanovima “Osvetnika” pregled dešavanja nakon što su njihovi junaci izgubili Tanosa u takozvanom Vječnom ratu. Kapetan Amerika tako više nema bradu, a Toni Stark se bori u svemiru, dok mu ponestaje hrane i kiseonika.

Takođe nije jasno da li je Nebula sa njim ili nije.

Ipak, moraćemo da sačekamo maj 2019. godine da saznamo da li će Stark biti spasen. U međuvremenu, vjerni fanovi dosjetili su se jedne ideje - oni su se za svaki slučaj obratili NASA i kompaniji “Spejs iks” Ilona Maska, da bi obezbijedili da se njihov junak bezbjedno vrati na Zemlju.

- NASA, molim vas pošaljite spasilački tim po Tonija Starka. Moj momak umire tamo - jedan je od komentara na “Tviteru”.

- Nestao je čovjek Toni Stark, poznatiji kao Ajron men ili Robert Dauni. On je na brodu “Milano” sa djevojkom Nebulom. Ostao je bez hrane i vode prije pet dana, ne znamo koliko dugo će preživjeti. Primili smo poruku juče - rekao je jedan tviteraš.

Film, koji će premijerno biti prikazan 3. maja 2019. godine, nosi naslov “Avegners: Endgame” i predstavlja direktan nastavak ovogodišnjeg blokbastera “Avengers: Infinitdž njar”.

Režiju filma potpisuju braća Entoni i Džo Ruso, po scenariju koji su napisali Kristofer Markus i Stiven Mekfili.

Uloge tumače Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Mark Rufalo, Kris Evans, Skarlet Johanson, Benedikt Kamberbač, Don Čedl, Tom Holand i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana