Eros Ramacoti sljedeće godine u Beogradu

Glas Srpske
Eros Ramacoti sljedeće godine u Beogradu

Slavni italijanski pop pjevač Eros Ramacoti najavio je izlazak novog albuma “Vita Ce N'e” i veliku svjetsku turneju u okviru koje će 24. septembra 2019. godine nastupiti u “Štark areni” u Beogradu. Njegov novi album naći će se u prodaji od 23. novembra, a Ramacoti je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko “Fejsbuk” aplikacije “Video-premijere”, koja je nedavno počela da funkcioniše u toj zemlji.

Riješio je i da korisnicima aplikacije “Spotfy” prenese ekskluzivu jer će pretprodaja ulaznica za koncerte na njegovoj predstojećoj svjetskoj turneji ići isključivo preko ove mreže do 13. septembra od kada će ulaznice i zvanično biti u prodaji. Ramacoti turneju počinje u februaru koncertom u Minhenu i obići će pet kontinenata.

Ulaznice za njegov koncert u Beogradu biće u prodaji od sutra.

Eros Ramacoti je svoju karijeru započeo 1981. godine. Snimio je nekoliko izuzetno poznatih dueta sa Lučanom Pavarotijem, Džo Kokerom, Andreom Bočelijem, Šer, Umbertom Tocijem, među kojima je “Cose della vitta” sa Tinom Tarner 1997. godine, i “I belong to you” s Anastasijom 2005. godine, koji se pojavljuje na albumu “Calma aparente”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana