Чолићев спектакл на Кастелу

Глас Српске, фото: В. Стојаковић
Чолићев спектакл на Кастелу

Само дан након свог 68. рођендана, једна од највећих регионалних музичких звијезда Здравко Чолић, дошао је у Бањалуку и са својом публиком на најбољи начин концертом на тврђави Кастел наставио славље.

 

 

Простор предвиђен за концерт био је попуњен и прије почетка, иако је киша пропадавала са времена на вријеме то није умањило скоро чертверочасвони скептакл који је Чолић са својом екипом прижио бањалучкој публици.

Чола је бањалучку публику поздравио пјесмом "Продужи даље", а како је и сам рекао својеврсно музичко путовање кроз његову каријеру настављено је нумерама "Мјеркам те, мјеркам", "Чија је оно звијезда", "Писаћу јој писма дуга", "Добра вам ноћ пријатељи"... и након три и по сата хитова публици није било доста и Чола је изашао на Бис отпјевао још три пјесме.

Концерт, пред неколико хиљада људи, међу којима су и они из других градова још једном је показао да је Чола звијезда која не блиједи, ни гласовно, али ни физички.

Оне који воле спорије нумере разњежио је "Свадбарским сокаком", а оне жељне плеса расплесао пјесмама "Окано", Красива". Подједнако квалитетни су били и Чолићеви музичари, али и плесачице које доприносе цјелокупној атмосфери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана