Бијела кућа згрожена видеом у коме нага Меланија плеше испред репера VIDEO

Глас Српске
Бијела кућа згрожена видеом у коме нага Меланија плеше испред репера VIDEO

Амерички репер Ти Ај, чије је право име Клифорд Харис млађи, својим најновијим спотом у коме жена налик Меланији Трамп изводи стриптиз у службеној резиденцији предсједника САД, увредио је прву даму. Одмах након објављивања, огласила се и Бијела кућа.

Тридесетогодишњи музичар Ти Ај изазвао је бурне реакције јавности када је на свом налогу на Твитеру објавио кратак видео-спот у коме можемо да видимо жену која личи на Меланију Трамп како заводљиво игра испред објектива.

Ти Ај, који је према сценарију припадник безбједносне службе, посматра Доналда Трампа како напушта Бијелу кућу хеликоптером.

У слиједећој сцени Доналд се састаје са женом која личи на Словенку Меланију Трамп, а осим тога на себи носи јакну са слоганом "I really don't care, do y?" (Баш ме брига, а тебе?), идентичан одhевни комад који је прва дама носила у јулу.

Плавуша се скида, нага сhеда за радни сто председника, а затим се придружује Ти Ају те њих двоје заједно разбијају све по Бијелој кући.

Видео-спот је за само неколико дана погледан више од 85 милиона пута, а сцене у којима ангажована манекенка глуми Меланију Трамп изазвале су бурне рекације.

Након писања медија и великих рекација јавности огласила се портпаролка прве даме Америке Стефани Гришам, која је оцијенила да је спот репера Ти Аја, у коме представља прву даму као егзотичну плесачицу, "одвратан".

"Било да је волите или не, она је прва дама и ово је Бијела кућа. Одвратно је да је представљате на овај начин само због политике и тиме показујете непоштовање", званична је изјава Гришамове. Меланијина портпаролка је на Твитеру позвала све на бојкот спота.

Како пишу страни медији, амерички музичар је овим потезом хтио да промовише нови албум "Диме Трап".

Осим тога, хтио је да се обрачуна са репером и некадашњим пријатељем Кањеом Вестом, због чега је користио веома популаран снимак на коме се срећу Трамп и Вест.

"Драги 45", написао је репер на адресу 45. предсједника Сједињених Држава у уводу свог твита,а потом додао: "Ја нисам Кање".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана