Banjalučanin snimio novi ljetni hit Severine i “Miligrama”

Glas Srpske
Banjalučanin snimio novi ljetni hit Severine i “Miligrama”

Pop pjevačica Severina i grupa “Miligram” ostvarili su novu saradnju kroz kompoziciju “Od leta do leta”, a zanimljivo je da je spot za tu numeru snimao Banjalučanin Dragan Gajanović, čiji kvalitet rada potvrđuje njegov angažman na ekranizacijama brojnih pjesama najvećih muzičkih zvijezda eks Ju estrade.

U sklopu “Miligram 5” albuma druga pjesma sa  “Miligramovog” hit tripa je duet sa Severinom, gdje muziku potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Kobi, dok su aranžman napravili Mili, Kobi i Luksoni.

- Slušajući pesmu “Od leta do leta” možemo uvek osetiti ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosiće još dugo iz leta u leto. S kime podeliti taj odsjaj talasa i poruku ljubavi nego sa Severinom, čiji talenat dolazi s mora, njena lepota je obasjana suncem i osmehom, kojem se godinama ljudi dive i veruju - izjavio je hitmejker Aleksandar Milić Mili.

Severina je rekla da je jako srećna što ponovo sarađuje sa “Miligramom”.

- Naše prijateljstvo je počelo pjesmom “Lola”, za koju me vežu lijepe uspomene s turneje “Dobro došao u klub”, pogotovo step u izvođenju Anžea Škrubea, koji je nevjerovatan plesač. “Od leta do leta” je nastavak tog veselja i Milijeve kompozitorske kreativnosti. Uživajte! - rekla je popularna pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana