Бањалучанин снимио нови љетни хит Северине и “Милиграма”

Глас Српске
Бањалучанин снимио нови љетни хит Северине и “Милиграма”

Поп пјевачица Северина и група “Милиграм” остварили су нову сарадњу кроз композицију “Од лета до лета”, а занимљиво је да је спот за ту нумеру снимао Бањалучанин Драган Гајановић, чији квалитет рада потврђује његов ангажман на екранизацијама бројних пјесама највећих музичких звијезда екс Ју естраде.

У склопу “Милиграм 5” албума друга пјесма са  “Милиграмовог” хит трипа је дует са Северином, гдје музику потписује Александар Милић Мили, текст Мили, Тони и Коби, док су аранжман направили Мили, Коби и Луксони.

- Слушајући песму “Од лета до лета” можемо увек осетити љубав и енергију која нас је носила на својим крилима и носиће још дуго из лета у лето. С киме поделити тај одсјај таласа и поруку љубави него са Северином, чији таленат долази с мора, њена лепота је обасјана сунцем и осмехом, којем се годинама људи диве и верују - изјавио је хитмејкер Александар Милић Мили.

Северина је рекла да је јако срећна што поново сарађује са “Милиграмом”.

- Наше пријатељство је почело пјесмом “Лола”, за коју ме вежу лијепе успомене с турнеје “Добро дошао у клуб”, поготово степ у извођењу Анжеа Шкрубеа, који је невјероватан плесач. “Од лета до лета” је наставак тог весеља и Милијеве композиторске креативности. Уживајте! - рекла је популарна пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана