“Амерички богови” добили трећу сезону

Миланка Митрић
“Амерички богови” добили трећу сезону

Публика наставља да поштује олтар “Америчких богова” и драго нам је што имамо могућност да објавимо да ће ова фантастична серија постати још боља. Са Чарлсом на челу, доприносом Нила Гејмена и талентом посвећене екипе и глумаца серија ће наставити да приказује визије и идеје виђене у роману.

Рекао је ово предсједник програма телевизијске куће “Старс” Карми Злотник, који је најавио и да је поменута серија обновљена за још једну сезону.

Прва епизода друге сезоне серије “Амерички богови”  премијерно је приказана прије неколико дана, а поред обнове за нову сезону, серија ће добити и нову екипу која ће кројити креативни пут серије у овој сезони. Серију, која је адаптација истоименог романа Нила Гејмена, 2017. године су почели да развијају Брајан Фулер и Мајкл Грин, да би након обнове за другу сезону напустили своје позиције усмјеравања и стварања серије, из креативних разлога, али и због премашеног буџета. Након њих, на серији је радио Џеси Александер, али је он напустио рад на серији средином друге сезоне.

За трећу сезону главна особа која ће бити задужена за рад на серији, усмјеравање и побољшавање је сценариста и продуцент Чарлс Игли.

Чарлс Игли је свијету познат као особа која је радила на првој сезони серије “The Walking Dead”, на “Нетфликсовој” серији “Hemlock Grove”, трећој и четвртој сезони “Декстера”, али и на “The Sheldy”, за који је написао десет епизода.

Нил Гејмен је задовољан најновијим избором предводника адаптације, те је с њим већ разговарао о моментима значајним за серију и њен развој у надолазећим сезонама.

- Одушевљен сам што су “Амерички богови” добили трећу сезону, а још више сам одушевљен што ћу имати прилику да радим са Чарлсом Иглијем. Он је најбољи саучесник у злочину. Већ неколико седмица радимо на обликовању сезоне и задовољан сам што има прилику да носи бакљу “Америчких богова” с поносом - казао је Гејмен.

Друга сезона се састоји од осам епизода које ће бити емитоване до 28. априла. У главним улогама су: Рики Витл, Емили Браунинг, Криспин Гловер, Брус Ленгли, Ијан Мекшејн, Орландо Џоунс и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана