АББА поново у студију

Глас Српске
АББА поново у студију

Чланови некадашње шведске Еуросонг сензације АББА ускоро би могли ући у студио и почети рад на својим новим пјесмама. Иако је овај поп састав најавио објављивање нових пјесама до Божића, чини се да ће сви фанови морати сачекати нови материјал до љета ове године.

Пјесме “I Still Have Faith In You” и “Don't Shut Me Dowb”  група је снимила за потребе Виртуелног АББА шоуа који је требало  да буде емитован на Би-Би-Сију крајем прошле године. У септембру је група објавила да је пројект одгођен до 2019. године.

Но, према извјештају магазина “Варајети”, нове пјесме АББА-е неће бити објављене прије љета. Иако није расправљано о детаљима, сматра се како су законске компликације биле препрека за правовремено објављивање.

- Направили смо нове пјесме како бисмо их ставили у нову емисију. Међутим, када се емисија почне приказивати, пјесме ће бити старе - рекао је члан групе Бени Андерсон.

Такође, у једном интервјуу Бени Андерсон је казао како постоји могућност да АББА ускоро уђе у студио и сними трећу пјесму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана