Овако реагује Рус кад му паук дигне ауто VIDEO

Агенције
Овако реагује Рус кад му паук дигне ауто VIDEO

Кад је ауто једном дигнут, бијег најчешће није најпаметнија опција. Овом Русу то није ни пало на памет, он је своју Кију одлучио спустити сам.

Спуштање аута с паука у личном аранжману није препоручљиво из више разлога, а један од најважнијих је чињеница да ће то проузроковати већу штету од казне за погрешно паркирање и премјештај возила.

Како у овом случају возач Кије није формално и власник, ствари су кудикамо занимљивије. Наиме, након што је полицијска опходња на московском аеродрому зауставила возило и утврдила да возач није власник, позвала је паука и одлучила узети возило.

Није их занимало чак ни то што се телефонски јавио наводни власник Владимир и рекао како је возачу доиста продао возило, али да нису због кредита још средили папире.

Возач и очигледно новопечени власник убрзо је изгубио живце и покушао побјећи. То му је и успјело, и то након што је уклонио канџе с точкова. Упркос великој штети на ауту, власник није превише забринут.

“Имам свој сервис и потребно знање. Моја је процјена била да путања возила неће оштетити паука, али и да неће бити опасна за околину. А што се тиче штете на мом аутомобилу, она је минимална”, изјавио је за Autonews.ru.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана