Navijača iznervirao golman pa preorao fudbalski teren

Alo.rs
Navijača iznervirao golman pa preorao fudbalski teren

Nezadovoljni zaljubljenik u fudbal iz leskovačkog naselja Donje Sinkovce, tokom noći, a pred prvi snijeg u tom kraju, preorao je pola fudbalskog igrališta u ovom mjestu.

Ovaj fudbalski fanatik je prvo preorao šesnaesterac, jer je, navodno, golman domaće ekipe tu primio neoprostive golove. Potom je preorao i nekoliko dubokih brazdi duž aut-linija s obe strane terena, a značajno dublje brazde završile su duž brda, gdje su obično improvizovane tribine, na koje se tokom ljeta načičkaju gledaoci.

Kako nezvanično saznajemo, u tom selu se prije nekoliko godina desilo nešto slično na ovom seoskom igralištu, ali je povod oranju bila opklada u lokalnoj seoskoj prodavnici.

Takođe, pamti se i slučaj od prije nekoliko godina, kada je u selu Pukovcu, na periferiji teritorije grada Niša, nezadovoljni pop preorao pola fudbalskog igrališta. Tada je, navodno, polovina fudbalskog terena bila u vlasništvu sela, a druga u vlasništvu crkve.

Lokalni pop, koji je povremeno igrao fudbal, bio je isključen iz utakmice zbog nesportskog ponašanja. Pošto nije mogao da oprosti sudiji i svojim saigračima što su pred kraj utakmice izgubili rezultatom 3:2, sjeo je na traktor i uzorao duboke brazde po tada raskvašenom terenu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana