Навијача изнервирао голман па преорао фудбалски терен

Alo.rs
Навијача изнервирао голман па преорао фудбалски терен

Незадовољни заљубљеник у фудбал из лесковачког насеља Доње Синковце, током ноћи, а пред први снијег у том крају, преорао је пола фудбалског игралишта у овом мјесту.

Овај фудбалски фанатик је прво преорао шеснаестерац, јер је, наводно, голман домаће екипе ту примио неопростиве голове. Потом је преорао и неколико дубоких бразди дуж аут-линија с обе стране терена, а значајно дубље бразде завршиле су дуж брда, гдје су обично импровизоване трибине, на које се током љета начичкају гледаоци.

Како незванично сазнајемо, у том селу се прије неколико година десило нешто слично на овом сеоском игралишту, али је повод орању била опклада у локалној сеоској продавници.

Такође, памти се и случај од прије неколико година, када је у селу Пуковцу, на периферији територије града Ниша, незадовољни поп преорао пола фудбалског игралишта. Тада је, наводно, половина фудбалског терена била у власништву села, а друга у власништву цркве.

Локални поп, који је повремено играо фудбал, био је искључен из утакмице због неспортског понашања. Пошто није могао да опрости судији и својим саиграчима што су пред крај утакмице изгубили резултатом 3:2, сјео је на трактор и узорао дубоке бразде по тада расквашеном терену.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана