Коза у Аранђеловцу појела 20.000 евра

Агенције
Коза у Аранђеловцу појела 20.000 евра

Сљедећа вијест би без проблема могла да се сврста у рубрику “вјеровали или не”.

Наиме, како пише портал арандјеловацинфо.рс, у домаћинству породице Симић у селу Раниловић у општини Аранђеловац, коза Белка појела је 20.000 евра, које је породица спремила за куповину 10 хектара земље.

Симићи, угледна и честита породица из Раниловића, ријешила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20.000 евра, како би купила 10 хектара земље. Али, тог јутра све је пошло како не треба.

“Устали смо рано, пребројали новац, јер је требало да дође човјек од којег купујемо земљу како бисмо потписали уговор и човјека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо. Мој таст је изашао, као и свако јутро, да нахрани стоку, али није примијетио да није затворио улазна врата и ту је настала наша несрећа. Коза Белка коју имамо већ неколико година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола”, казала је кроз сузе уплакана Милена.

Додала је да кад су чули шушкање и буку њен муж је устао од стола и само што га шлог није стрефио.

Белка је појела паре са стола, остало је око 300 евра само, а све остало је било поједено.

“Муж од тога дана ништа не говори, само сједи и шути и гледа у једну тачку. Белка нас је завила у црно”, рекла је за Ар Инфо Милена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана