Želite da sačuvate vezu? Izbjegavajte četiri stvari koje nijedan muškarac ne podnosi!

Agencije
Želite da sačuvate vezu? Izbjegavajte četiri stvari koje nijedan muškarac ne podnosi!

Vjerovarno se pitate zašto odnos sa partnerom ne može da bude idealan, ali postoji mogućnost da ste nekada i vi krivi za svađe i prepirke.

Planiranje njegovog vremena

Možda ste vi rođena organizatorka i vaše ideje su genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje donosite bez njega, neće naići na odobravanje. Uopšte nije stvar u tome koliko je neki plan dobar ili ne, bitno je to što će on imati osjećaj da njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno.

Slobodno vi razrađujte ideje, ali ga svakako prvo upoznajte sa njima prije nego što ga dovedete pred gotov čin.

Odnos mama - sin

Ako mu svakodnevno zamjerate mnogo stvari, zapitajte se da li ste spremni da ćutite i trpite to dok god ste zajedno. Jer ako mu mama tokom cijelog života nije usadila neke navike, vjerujte da nećete ni vi.

Plakanje

Neće vam uzeti za zlo ako se rasplačete na emotivnu scenu iz filma, a ni ako vas zadese neki ozbiljni problemi. Ali ako lijete suze svaki put kada uđete u raspravu sa njim, budite sigurni da vam se ne piše dobro jer to mrze iz dna duše.

Odrastite i prestanite da se ponašate kao razmažena princeza.

Prijateljstvo sa bivšim

Ne kažemo da morate da prekinete svaki kontakt sa bivšim partnerom, ali nastojte da mu ne prepričavate vaše kafe, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos sa bivšim bio bezopasan, on će na njega uvek gledati kao na ozbiljnu pretnju, tako da što manje zna o vašem druženju - to bolje po vas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana