Због ових грешака које правите сваки мушкарац ће вам окренути леђа

B92
Због ових грешака које правите сваки мушкарац ће вам окренути леђа

Да би се допале мушкарцима, жене често свијесно, али и несвијесно, мијењају своје понашање и раде неке ствари којима могу да постигну само ефекат супротан од жељеног.

Ево неколико грешака због којих ће вам готово сваки мушкарац окренути леђа:

1. Остављате утисак несигурне жене

Чак и жене које имају највише самопоуздања понекад сасвим случајно умију да оставе утисак несигурне и несамосталне особе којој је мушкарац преко потребан, а то је ствар која мушкарце одбија и убија шансе за везу. Такав утисак остављате жељом за показивањем у јавности, говорећи ружно о вашем бившем и говорећи ружно о другим женама. Ако негативно говорите о бившем момку, негативно говорите и о себи. Када говорите ружно о другим женама, истичете сопствене несигурности.

2. Мислите само на његову сексуалност, а не на емоције

Многе жене мисле да су мушкарци прије свега сексуална бића и да ће га емотивно привући само ако га најпре привуку у сексуалном смислу. Жене често спавају са мушкарцима у нади да ће на тај начин њихово виђање прерасти у везу. У стварности, мушкарци емотивну и сексуалну везу доживљавају као два различита појма.

3. Не умијете да препознате потенцијал за везу

Жене често виде потенцијал за везу тамо гдје га нема. Уколико осјећају снажну привлачност, игнорисаће разум и инстинкте, те ће превидјети чињеницу да тај мушкарац није потенцијал за везу и никада неће ни бити. Врло је важно препознати упозоравајуће знаке, као што су лоше или агресивно понашање, незаинтересованост, варање, удварање другим дјевојкама, већ на самом почетку како бисте себе поштедели све већих разочарања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана