За мушкарца никада не радите ове ствари - чак и када сте лудо заљубљене

За мушкарца никада не радите ове ствари - чак и када сте лудо заљубљене 05.04.2018 21:21 | Агенције

Љубав је слијепа - стара је изрека, а у разним фазама заљубљености често све гледамо кроз ружичасте наочаре.

 Ипак, и у најопијенијим фазама везе треба да задржите своје "ја" и не дозволите да вас "ми" надвлада и промјени неке ствари у вашем животу.

Дијета

Не треба да мршавите због њега. Одлука о исхрани, тренинзима, треба да буде само ваша, а не да бисте га импресионирали тањим струком.

Без пријатеља

Ако жели да не комуницирате са бившим - то је релативно разумљив захтјев до једне границе. Али, ако жели да избришете број комшије од малих ногу, треба да знате да је претерао. Пријатеље не треба да мијењате за његов мир, јер је то најчешће начин манипулације.

Без компромиса око посла

Не теба да бирате између каријере и љубавног живота. Ако њему сметају ваше пословне обавезе, преиспитајте се. Он мора да пружа подршку, а ово питање је од егзистенцијалне важности.

Мијењање стила

Ако воли жене у хаљинама, можете с времена на вријеме да их носите. Али ако сте тип за другачији стил, не треба да га промјените и потпуно прилагођавате његовим идејама.

Другачија фризура

Ако воли плавуше, а ви сте бринета, ни случајно не мијењајте своју боју. Не пуштајте, не сијеците косу јер он то жели.

Треба да вас воли управо онакву како изгледате и да акценат ваше везе буде на много дубљим темељима.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица