Три типа жена које остају саме у животу

Агенције
Три типа жена које остају саме у животу

Постоје жене које сплетом различитих околности остану без свог принца на бијелом коњу.

Постоје три типа жена које у животу могу да остану саме и не пронађу своју сродну душу.

Први тип жена којима је оваква судбина много извјеснија од било које друге су оне које вјерују у судбину до те мјере да све око себе објашњавају на тај начин. Свугде виде одређене знакове да је нешто резултат “божје руке” или неког сличног утицаја, па тако и очекују да на исти начин дођу до животног партнера.

Други тип су негативне жене и то они екстреми којима је чаша увијек полупразна и које не могу да пронађу трачак свијетлости ни у најсунчанијем јутру. Због таквог става и опсесивног проналажења мана код сваке особе коју упознају, шансе за животну самоћу су огромне, јер чак и кад пронађу особу најближу свом идеалу, концентрисаће се искључиво на његове лоше стране, што ће сваку везу врло брзо окончати.

Трећи и задњи тип су жене које су потпуна супротност другом типу, а то су неумјерено позитивне особе које ће и у најцрњим ситуацијама пронаћи нешто добро. Но, такав поглед на свијет онемогућава реално сагледавање ситуације и примећивање стварних проблема. Стога, кад и пронађу особу која ће прихватити њихов неутемељени оптимизам, тај мушкарац ће искористити њен позитиван став за своје потребе и напустити је кад му више не буде потребна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана