Шта се дешава са љубавним животом након вjенчања

Глас Српске
Шта се дешава са љубавним животом након вjенчања

Вјенчати се је врло лако, али остати у срећном браку је много изазовнији посао.

Живимо у свијету у коме је јако тешко одржати успјешан и здрав брак. Многи млади парови гаје илузије да је брачна заједница нешто на чему не треба да се ради и да је то однос који након свадбе не треба да се његује.

Мало ко помиње ствари које се дешавају након вјенчања када сте са неким годинама и браку. Ево о чему се ради.

1. Ватромет који сте имали у вези у браку почиње да блиједи

Ово је један од главних разлога зашто се многи људи разочарају у брачној заједници. Морате да научите да очекујете мање и улажете више у однос са партнером како би ваш однос успио.

2. Живот након вјенчања ће тестирати ваше стрпљење и љубав

Требаће вам много стрпљења. Некада ће бити монотоно и досадно. Управо све ово може да уништи брак. Уколико не волите партнера довољно и немате стрпљења, ваш брак неће дуго потрајати.

3. Неке ствари које су вам се свиђале код партнера могу да постану иритантне

Можда сте се заљубили у партнера због његове превелике искрености, али када је ријеч о браку мора да постоји доста дипломатије. Превелика искреност може временом да вас иритира када почнете да слушате коментаре на рачун ваше килаже или животног стила.

4. Брак доноси много одговорности

Није ријеч само о томе што ћете вас двоје живјети заједно под истим кровом, већ што сте одговорни једно за друго, али и за своје потомство, које ћете створити током заједничког живота.

5. Нико вам никада неће објаснити како да се на прави начин односите према партнеровој породици

Када се удате или ожените, ви улазите и у партнерово породично окружење. Ускоро ћете схватити да се ваше одлуке не тичу само вас самих, већ уз консултацију много људи, а некада то неће бити они с којима се добро слажете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана