Ово су три најчешћа знака да вас мушкарац вара

Агенције
Ово су три најчешћа знака да вас мушкарац вара

Приватна истражитељка из Аустралије Хани Потер гостовала је на радију и подијелила своје искуство у „хватању” прељубника.

Она каже како се никад не набацује мушкарцима да би их ухватила у прељуби већ тестира хоће ли се они набацивати њој. Рекла је како у већини случајева постоји оправдан разлог због којег њени клијенти сумњају у вјерност партнера, али било је случајева и са срећним завршетком.

“Неки мушкарци одмах спомену у разговору како имају жену и дјецу и видим да то никад не би прокоцкали. За мене нема бољег осјећаја него кад се јавим клијенту и јавим да нема око чега да брине.”

Потерова је открила три најчешћа знака преваре на које би требало да припазите ако имате сумње у вјерност партнера.

Мобилни

Хани каже да је мобилни прва ствар на коју морате да обратите пажњу, а зависно од тога на који га начин ваш мушкарац користи може открити да ли нешто муља. “Велике су шансе да вас партнер вара ако крије телефон од вас, пази да не видите шта је на њему и редовно брише садржај.”

Лагање о томе гдје је био

Ако ухватите партнера у лажи око тога гдје је био или гдје иде често, ради се о састанцима с љубавницом.

Осјећај

Интуиција је моћна ствар. Ако имате осјећај да нешто није у реду, свакако би требало да поразговарате са својим партнером. Ако он или она одједном проводе више времена на послу и то вас забрињава, свакако би требало да подијелите бриге са својом бољом половином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана