Ове љубавне проблеме не би требало да откривате ни најбољој пријатељици

Глас Српске
Ове љубавне проблеме не би требало да откривате ни најбољој пријатељици

Већина стручњака сматра да би неки детаљи из љубавне везе или брака ипак требало да остану између партнера и не бисмо смјели да их делимо с другима, чак ни ако се ради о најбољим пријатељима.

Многи од нас имају потребу да испричају све проблеме својим пријатељима. Без обзира на то какве је природе проблем, осјећамо се боље када се повјеримо онима који нас најбоље разумију, а најчешће ипак разговарамо о љубавним проблемима.


Међутим, многи стручњаци сматрају да би неки детаљи из везе ипак требало да остану између партнера и не бисмо смели да их дијелимо с другима.

Свађе са породицом свог партнера

Сви понекад имамо неку замјерку на понашање нпр. свекрве или јетрве, али то бисмо требали да задржимо за себе. Људима је у природи да заузму дефанзивни став када је у питању њихова породица, а ви никада не можете да зне хоће ли коментар који сте некоме испричали у повјерењу доћи до партнера или породице и изазвати замјерке.

Партнерова сексуална фантазија

Фантазије би требало да буду тајна јер се ради о најинтимнијем дијелу сексуалног живота. Понекад партнерима требају године да би их повјерили и очекују да то остане ваша заједничка тајна, а не тема расправа.

Приватна информација

“Молим те да ово остане међу нама”, је реченица која нас обавезује на чување тајне. Без обзира на то о чему се ради, ако нас партнер замоли за дискрецију, онда смо дужни да поштујемо његову жељу.

Лична непријатност

Информацију о лошем задаху или ногама непријатног мириса задржите за себе. Тачније, на пристојан начин реците партнеру шта вам смета јер би то требало да чује само он, а не ваше пријатељице. У питању су проблеми који се могу ријешити и нема потребе за стварањем непријатних ситуација, поготово ако се ради о стварима због којих се партнер ионако осјећа несигурно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана