Крију их као змија ноге: Ови су три највећа страха сваког мушкарца

B92
Крију их као змија ноге: Ови су три највећа страха сваког мушкарца

Никада не бисте рекли али жене и мушкарци дијеле исте страхове у љубавним односима, али вам то јача половина никада не би признала.

Мушкарци сматрају да њихова снага није у недостатку страха него у њиховој способности контролисања страхова и скривања истих од средине.


Недостатак искуства

Колико пута сте слагале свог партнера у вези са бројем мушкараца са којима сте спавале? То исто чине и мушкарци. Иако понекада воле да се хвале богатим искуством, истина често није таква. Сваки мушкарац жели да вама изгледа као мачо, због чега често измишљају како би постигли тај ефекат.

Љубомора

Готово сви осјећају љубомору, али ријетко који ће вам то отворено показати, јер би то значило да заправо имају мањак самопоуздања. Ако партнер не показује знаке љубоморе, када му споменете бившег момка или колегу, то не значи да није љубоморан. Они се увијек брину и упоређују се са мушкарцима у вашој околини, али вам то никада неће показати.

Новац

Чувени синоним за моћ. Друштво и даље диктира чињеницу да мушкарци треба да буду одговорни за финансијску сигурност породице, али има и оних породица који одавно не живе под плаштом патријархата, па жена и мушкарац зарађују исто, чак жена и више. Међутим, ни тада мушкарцима није свеједно што су се жене избориле за еманципацију, јер они су и даље присталице мишљења да ако не зарађују довољно, никада се неће оствари као прави мушкарци. Треба да схвате да новац није предуслов да имају жену крај себе, већ њихова брига, љубав и пажња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана