Došla da upozna svekra, a onda shvatila da su proveli noć zajedno

Agencije
Došla da upozna svekra, a onda shvatila da su proveli noć zajedno

Nekoliko nedjelja prije vjenčanja buduća mlada je doživjela šok prilikom upoznavanja sa ocem svog vjerenika.

Shvatila je da ga već poznaje i da je jednom prilikom, prije nego što je upoznala svog vjerenika Tonija, sa njegovim ocem Martinom imala "pijani" seks na jednu noć, piše Dejli mejl.

"To se dogodilo prije nekoliko godina, dok još nisam poznavala svog vjerenika. Tad sam preferirala starije muškarce", ispričala je ona. Prilikom susreta i zvaničnog upoznavanja, primjetila je da ju je budući svekar prepoznao.

"Vidjela sam mu na licu da me prepoznaje. Nasmiješila sam se, pružila mu ruku i rekla da mi je drago što ga napokon upoznajem jer mi je Toni mnogo pričao o njemu", otkrila je ona.

Inače, poslije razvoda od Tonijeve majke svekar većinu vremena provodi na svojoj jahti sa njegovom mnogo mlađom partnerkom Marni. Srećom, poslije upoznavanja brzo su nastavili putovanje.

Toni i njegova supruga su u braku četiri godine, a ona, kao i svekar, nikad nikome nisu rekli za noć koju su proveli zajedno.

"Dođe nam u posjetu jednom godišnje. Pristojno se smješkam dok je tamo, ali to je mala cijena za skrivanje ovakve tajne", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana