Да ли је ваша веза права или успутна комбинација?

Агенције
Да ли је ваша веза права или успутна комбинација?

Чини се да су везе у којој дjевојка није сигурна у своју позицију у односу све учесталије.

Још су чешћа питања ‘Зашто није хтио да ми се јави пред пријатељима?’, ‘Зашто ми се није јавио три дана?’... Прочитајте како да препознате да ли сте у правој вези или у успутној комбинацији...

Послије секса мијења расположење

Вече је протекло дивно, али како је свануло чини се да он једва чека да одете како би наставио са својим обавезама. Што је најгоре, ви себе убијеђујете да вам то не смета и да сте сагласни с чињеницом да вам је комбинација. Превише жена лаже себе да се слаже са насталом ситуацијом само како би задржало мушкарца. Немојте пристајати на било шта и тражите му да буде искрен с вама.

Јавља се само послије поноћи

Уколико мушкарац може да вам пише СМС у 1:40 иза поноћи, а не може у 1:40 по подне, немојте му ни одговарати. Ово је заиста очигледан начин на који мушкарац показује своје интересовање само за секс. Врло је очигледно да он нема намјеру да ћаска с вама у току дана, због чега се морате запитати зашто је заинтересован за вас у глуво доба ноћи када вам једва може лице видјети?

Није вас упознао с пријатељима

Ако заиста мисли озбиљно с вама, наравно да ће вас послије неког времена упознати са својим пријатељима. Можда ће вас позвати да заједно изађете, можда ће вам показивати њихове слике на Инстаграму, наћи ће начин. Ипак, уколико он није у стању да на улици иде у корак с вама и нервозно се окреће у нади да неће никог срести, не рачунајте да је материјал за везу.

Тешко му је да прича с вама

Сигурни сте да нисте досадна особа, ал, он некако увијек има израз лица као да му својом причом много досађујете. Дечко који мисли озбиљно с вама интересоваће се за то шта вам се допада, који су вам циљеви у животу, хобији...

Не постојите међу његовим пријатељима на друштвеним мрежама

Већ пар мјесеци се „развлачите", а он се није удостојио ни да вас дода у пријатеље на Фејсбуку? Људи су обично поносни на своју љепшу половину и желе да је покажу пријатељима. Добро, неки не воле овакав начин експонирања, али ако ни на један могући начин, макар у виду обичног пријатељства, нисте присутни на неком од његових профила, очигледно је да вас не сматра дјевојком.

Не пружа подршку никакве врсте

Уколико ви сами осјећате да он није момак ког ћете звати и причати му колико вам је било тешко на послу, онда немате чему да се надате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана