Због британске пjевачице оставио супругу

Глас Српске
Због британске пjевачице оставио супругу

Проблематични холивудски глумац Шаја Лабаф ријешио је да остави своју партнерку Мију Гот, са којом је провео шест година.

Амерички глумац Шаја Лабуф потврдио је да се разводи од Мие Гот након што су га папараци снимили у друштву популарне британске пјевачице ФКА Твигс, пуног имена Талија Дебрет Барнет.


Шаја и Талија су се упознали на снимању филма “Homey Boy” у Лос Анђелесу ове године, а у посљедње вријеме су стално проводили вријеме заједно у Лондону. Након првих фотографија које су обишле све медије тридесетогодишња пјевачица је потврдила да се забавља са звијездом Трансформера, пише Ју-Ес магазин.

А одмах потом, огласили су се и њихови представници за медије, који су потврдили да се холивудски пар разводи.

“Шаја и Мија поднијели су папире за развод. Растали су се у пријатељским односима, а сви детаљи развода биће познати само њима”, писало је у саопштењу.

Тридесетдвогодишњи Шаја се након четири године везе оженио Мијом у октобру 2016. године у Лас Вегасу али, како се нагађа, он је ријешио да је остави управо због лијепе пјевачице која је освојила његово срце.

Многе фанове је изненадила ова вијест, јер је Лабуф недавно снимљен како ужива са својом супругом у једном забавном парку.

Иначе, пјевачица Талија је прије везе са овим глумцем, била вјерена са Робертом Патинсоном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана