Udala se srpska pjevačica, za vjenčanje iskeširali 70.000 evra

Agencije
Udala se srpska pjevačica, za vjenčanje iskeširali 70.000 evra

Pjevačica Nevena Božović udala se u subotu za svog izabranika Nikolu Ivanovića u luksuznom hotelu u Budvi, a crngorski mediji su ovaj događaj opisali kao “svadbu godine”.

Kao dokaz tome, Nevena i Nikola nisu žalili novac za vjenčanje, a “Alo” prenosi da su na svadbu potrošili čak 70.000 evra. Mladenci su samo za muziku iskeširali 30.000 evra, a ostatak svadbenog budžeta potrošili su na salu i svadbeni ručak.

“Ta sala je jedna od najglamuroznijih u Budvi, ali su morali da smanje broj gostiju sa planiranih 450 na 300 jer taj prostor ne može da primi više od toga. Kada 300 gostiju pomnožite sa skoro stotinu evra, koliko košta 'stolica' u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada evra. Osim toga, Nevena je tražila i da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svežeg cveća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca”, rekao je izvor za “Alo” i dodao da pjevačica nije štedjela novac ni kada je riječ o vjenčanici koju je odabrala.

Za haljinu “iz snova”, Nevena je dala 5.000 evra, dok se Nikola odlučio za klasično crno odijelo stranog dizajnera, koje ga je košta upola manje nego njena venčanica.

Petar Grašo je pjevao za prvi mladenački ples, a njegov honorar je navodno bio 15.000 evra. Poslije je goste zabavljala Jelena Tomašević, kao i bend Frajle, a i mlada se u nekoliko navrata latila mikrofona.

“Osim najboljih vokala iz regiona, Nikola je pripremio i iznenađenje za svoju izabranicu, te je angažovao i jednog od Neveninih omiljenih italijanski pjevača, čije ime je držao u tajnosti do svadbe”, tvrdi izvor.

Mladu nakon vjenčanja i slavlja očekuju pripreme za Eurosong u Tel Avivu, gdje će sa pjesmom “Kruna” nastupiti u prvom polufinalu (14. maj) pod rednim brojem devet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana