Удала се српска пјевачица, за вјенчање искеширали 70.000 евра

Агенције
Удала се српска пјевачица, за вјенчање искеширали 70.000 евра

Пјевачица Невена Божовић удала се у суботу за свог изабраника Николу Ивановића у луксузном хотелу у Будви, а црнгорски медији су овај догађај описали као “свадбу године”.

Као доказ томе, Невена и Никола нису жалили новац за вјенчање, а “Ало” преноси да су на свадбу потрошили чак 70.000 евра. Младенци су само за музику искеширали 30.000 евра, а остатак свадбеног буџета потрошили су на салу и свадбени ручак.

“Та сала је једна од најгламурознијих у Будви, али су морали да смање број гостију са планираних 450 на 300 јер тај простор не може да прими више од тога. Када 300 гостију помножите са скоро стотину евра, колико кошта 'столица' у хотелу, јасно је да су на свадбени ручак потрошили неколико десетина хиљада евра. Осим тога, Невена је тражила и да амбијент буде специјално декорисан за свадбу, да сваки сто буде украшен букетима свежег цвећа, али и да на свакој столици госте дочека мали знак пажње од младенаца”, рекао је извор за “Ало” и додао да пјевачица није штедјела новац ни када је ријеч о вјенчаници коју је одабрала.

За хаљину “из снова”, Невена је дала 5.000 евра, док се Никола одлучио за класично црно одијело страног дизајнера, које га је кошта упола мање него њена венчаница.

Петар Грашо је пјевао за први младеначки плес, а његов хонорар је наводно био 15.000 евра. Послије је госте забављала Јелена Томашевић, као и бенд Фрајле, а и млада се у неколико наврата латила микрофона.

“Осим најбољих вокала из региона, Никола је припремио и изненађење за своју изабраницу, те је ангажовао и једног од Невениних омиљених италијански пjевача, чије име је држао у тајности до свадбе”, тврди извор.

Младу након вјенчања и славља очекују припреме за Еуросонг у Тел Авиву, гдје ће са пјесмом “Круна” наступити у првом полуфиналу (14. мај) под редним бројем девет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана