Трагање за новим Суперменом и Бетменом

Агенције
Трагање за новим Суперменом и Бетменом

Глумац Хенри Кавил (35) ће, наводно, добити отказ пошто није нашао времена да гостује као Супермен у филму “Шазам!”, јавља “Холивуд рипортер”, док је Бену Афлеку (46) готово сигурно завршена каријера Бетмена због згуснутог распореда.

Хенри Кавил је до сада три пута играо Супермена - у филмовима “Човјек од челика” (2013), “Бетмен против Супермена: Зора праведника” (2016) и “Лига правде” (2017). Но, њега “Ворнер брос” више неће разматрати за ту улогу пошто је, наводно, био презаузет да се појави накратко у филму “Шазам”, још једној стрип адаптацији са Ашером Ејнџелом и Закаријем Ливајем.

“Холивуд рипортер” цитирао је и анонимне изворе из филмске индустрије који кажу да је право вријеме за промјену главног тандема суперхероја, пошто је већ потврђено да Бен Афлек више неће бити Бетмен.

- Супермен је као Џејмс Бонд и након одређеног периода морате да тражите нове глумце - рекао је извор.

Нови филм о Бетмену, сценаристе и редитеља Мета Ривса, увелико је у претпродукцији и ускоро ће почети са процесом кастинга, док нови филм о Супермену није у плану неколико наредних година. “Ворнер брос” спрема да сними филм “Супергирл”.

Остали глумци суперхероји из Лиге правде за сада не морају да се брину за посао. Гал Гадот се враћа за “Чудесну жену 1984” (премијера у новембру 2019), Џејсон Момоа стиже у децембру у биоскопе као “Аквамен”, а Езра Милер почиње да снима филм о Флешу (Муњи) почетком сљедеће године.

Када је Кристофер Нолан 2012. завршио своју трилогију о Бетмену филмом “Успон мрачног витеза”, свијет је добио тим суперхероја с харизмом. До сада је само “Чудесна жена” успјела да испуни очекивања публике. Остали филмови увијек су дубоко у сјенци конкурентских јунака из “Марвела”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана