Том Круз забранио Кидмановој да присуствује вјенчању њиховог сина, а разлог је бизаран

Агенције
Том Круз забранио Кидмановој да присуствује вјенчању њиховог сина, а разлог је бизаран

Холивудски глумац Том Круз (56) забранио је својој бившој жени и колегиници Никол Кидман (51) да присуствује вјенчању њиховог усвојеног сина Конора (24), преносе свјетски медији.

Наиме, Конор Круз ће се оженити његовог дјевојком из Италије Силвијом, на церемонији која ће бити одржана по сајентентолошким обичајима, међутим, како ствари стоје, међу званицама неће бити славне глумице.

Кривац је, како тврде медији, управо Том Круз, који је ово захтијевао.

„Том стоји иза овога и његова ријеч је Божија заповијест. Конор је прихватио Крузов захтијев”, рекао је извор за Радар онлајн и додаје да Конор пристаје на све што његов отац каже.

Као што је познато, Никол Кидман и Том Круз вјенчали су се 1990. године и усвојили су двоје дјеце, дјечака Конора и дјевојчицу Изабелу, која данас има 26 година.

Кидманова и Круз су се развели 2001. године, а Том је задржао старатељство над дјецом, уз образложење да су Конор и Изабела посвећени сајентолози који су изабрали да остану са својим оцем.

„Прво, Том никада не би ни помишљао да позове Никол на Конорово вјенчање, јер је (сајентолошка) црква сматра “супресивном особом” и, друго, Том не жели да она буде тамо”, рекао је неименовани саговорник.

Наиме, Никол је рекла да је сајентологија крива за уништење њеног брака са Крузом. Сајентологију такође окривљује за лош однос који има са дјецом. Кидманова је иначе пропустила и вјенчање ћерке Изабеле 2015. године.

У интервјуу из прошле године, Никол је рекла да није у свађи са ћерком Изабелом.

„Они (Конор и Изабел) доносе своје одлуке. Они су одлучили да буду сајентолози и као њихова мајка, мој задатак је да их волим”, рекла је тада Никол.

Иначе, Том Круз обожава своју будући снаху Силвију, која је такође сајентолог, као и њена породица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана