Тениска звијезда жени љубав из дјетињства

Агенције
Тениска звијезда жени љубав из дјетињства

Очекује се да ће на Мајорку доћи више од 500 званица слиједећег мјесеца.

Рафаел Надал ожениће се слиједећег мјесеца на Мајорки, јављају шпански медији.

Тениска звијезда и његова љубав из дјетињства Мари Перело подијелиће овај драгоцјени тренутак са више од 500 званица, објавио је шпански ТВ канал Телекинко, а преноси британски "Мирор".

За мени ће, како тврде извори, бити задужен чувени шпански кувар Кике Дакоста, извијестила је новинарка која прати шоу-биз Марија Патино и додала да ће тридесетдвогоишњи Рафа том приликом уживати у посебном одброку, базираном на поврћу, за разлику од осталих гостију, за које је планиран традиционални шпански јеловник на бази меса и рибе.

Телекинко није открио тачан датум вјенчања, али је покренуо гласину о томе да би двоструки побједник Вимблдона могао да пропусти овогодишњи турнир како би уживао у свом меденом мјесецу - иако ће Френч опен, турнир који је Рафа до сада освојио чак 11 пута, бити одржан од 26. маја до 9. јуна, док је за вјенчање највјероватније опредијељен термин од 10. јуна, до почетка јула.

Тенисер ове наводе није коментарисао.

Рафа и Мари Перело  забављају се већ 14 година.

Бринета је оставила посао у осигурању, како би могла да води пројекат фондације Рафа Надал, добротворне организације основане прије скоро десет година. Важи за веома повучену особу, која не воли да се експонира.

Претходно је Рафин родни град Манакор на Мајорки навођен као могућа локација за вјенчање овог пара.

Тениска звијезда је за "Ола!" у марту прошле године рекла да жели да оснује породицу и да то има у плану, као и да воли дјецу. „Волео бих да у животу раде оно што желе“, рекао је том приликом Надал.

Након спекулација о његовој женидби, тенисер је објавио да је прошле године у марту своју дјевојку испросио на путовању у Риму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана