Тајна ћерка Клинта Иствуда: Мајка је дала на усвајање, оца упознала након 34 године

Глас Српске
Тајна ћерка Клинта Иствуда: Мајка је дала на усвајање, оца упознала након 34 године

Причу о његовој тајној ћерки први пут је открио Патрик Мекгилиган, који је писао биографију Клинта Иствуда.

Да јој је отац глумачка легенда Клинт Иствуд данас 64-годишња Лори Мари сазнала је прије неких 30 година, када је кренула у потрагу за својим биолошким родитељима. Наиме, њена мајка ју је, као бебу, дала на усвајање, а славни глумац није ни знао да она постоји.

Баш као да је ријеч о неком сценарију за филмски хит, Лори Мари је успјела да ступи у контакт са славним 88-годишњим оскаровцем, а све након тога постало је идеално - отац и ћерка су се невјероватно зближили, заједно уживају играјући голф, а често и заједно одлазе на породичне одморе.

Лори Мари се појавила заједно са својих седморо млађих браће и сестара на премијери најновијег филма Клинта Иствуда, “The Mule”, у Лос Анђелесу, а окупљеним фотографима се, када су јој затражили име како би је потписали испод фотографије, представила као Лори Иствуд.

Причу о његовој тајној ћерки први пут је открио Патрик Мекгилиган, који је писао биографију Клинта Иствуда. Управо он је рекао како је мајка Лори Мари имала везу са славним глумцем у доба када је он био вјерен са касније првом супругом Меги Џонсон. Веза је окончана, а недуго након тога је дотична дама, чији идентитет није откривен, сазнала да је трудна. Након што је родила Лори, дала ју је на усвајање брачном пару из Сијетла.

"Све то догодило се прије неких 30 година, а Лори је заиста жељела да сазна ко су њени биолошки родитељи, стога је ангажовала професионалце да јој помогну у потрази. Када су напокон пронашли крштеницу, њена биолошка мајка је у рубрику отац написала - Клинт Иствуд. Он, како се касније сазнало, није ни знао да му је љубавница била трудна”, открио је извор близак породици, али детаље о томе како је Лори ступила у контакт са својим оцем није прецизирао.

Ипак, сазнало се како њена биолошка мајка није жељела да има никакав контакт с њом, што је Лори шокирало. С друге стране, вијест да му је она тајна ћерка изненађени Клинт Иствуд прихватио је и више него добро.

А да су се заиста зближили и покушавају да надокнаде све пропуштене године, видљиво је већ на фотографијама из 2004. године, када је на додјели Оскара Лори снимљена у лимузини заједно с очевом другом супругом Дином, али и на црвеном тепиху, гдје је чврсто држала за руку његову мајку, своју баку Рут Вуд.

Иако су се одмах појавиле спекулације како Лори заправо жели да искористи славу и новац свог познатог оца, то је одмах демантовано на најбољи могући начин - тиме да његова најстарија ћерка апсолутно ништа не жели да прича о Клинту Иствуду и породичним везама. Она свој приватни живот чува од интереса јавности, а чак су и становници градића Лејквуд, гдје живи с породицом, ту информацију скривали од медија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана