Sve glasnija šuškanja da je Megan Markl trudna

Srna
Sve glasnija šuškanja da je Megan Markl trudna

Vojvotkinja od Saseksa proslavila je u subotu 37. rođendan, a prema mišljenju dušebrižnika, biološki sat opako joj otkucava, stoga nije trebalo dugo da čekamo nove informacije o njenoj trudnoći.

Da se nešto događa u kraljevskoj porodici, dao je naslutiti i princ Hari svojim potezom.

Barem u javnosti, princ Hari već je i te kako dokazao da zna kako da izađe na kraj s malom djecom, a da s njima ima i te kako iskustva budući da je uz prinčeve Džordža i Luisa te princezu Šarlot sve naučio. Stoga ne čudi što obožavaoci kraljevske porodice, otkako se 19. maja vjenčao s Megan Markl, s nestrpljenjem iščekuju dan kada će i sam prvi put postati otac.

- Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti osnovati porodicu - izjavio je nedavno princ Hari, ali nije jasno precizirao znači li to da je Megan već trudna ili ne. Glasine su ponovo “aktivirane” nakon što je on svoj automobil “audi RS6 avant”, koji je kupio prije godinu, stavio na prodaju.

Porodična drama Megan Markl ne prestaje, a čini se da će se u sve morati upetljati i kraljica.

Sportski automobil nikako nije namijenjen porodici sa malom bebom, pa se počelo pričati kako je Hari to napravio da bi kupio porodično vozilo idealno za njegovu uskoro tročlanu porodicu.

A iako se još ne zna stiže li prinova u kraljevsku porodicu, poznavaoci kraljevske porodice i njene istorije već nagađaju koje bi ime buduća beba mogla dobiti.

Kako su rekli, budući da nasljednik princa Harija neće sigurno naslijediti tron, ime ne mora biti kraljevsko.

Ukoliko bude djevojčica, tvrde da će sigurno biti Dijana, a manje pretpostavke su da će biti Eleanor ili Sofija, a za dječaka da će biti Alvin, po Meganinom djedu Alvinu Raglandu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana