Све гласнија шушкања да је Меган Маркл трудна

Срна
Све гласнија шушкања да је Меган Маркл трудна

Војвоткиња од Сасекса прославила је у суботу 37. рођендан, а према мишљењу душебрижника, биолошки сат опако јој откуцава, стога није требало дуго да чекамо нове информације о њеној трудноћи.

Да се нешто догађа у краљевској породици, дао је наслутити и принц Хари својим потезом.

Барем у јавности, принц Хари већ је и те како доказао да зна како да изађе на крај с малом дјецом, а да с њима има и те како искуства будући да је уз принчеве Џорџа и Луиса те принцезу Шарлот све научио. Стога не чуди што обожаваоци краљевске породице, откако се 19. маја вјенчао с Меган Маркл, с нестрпљењем ишчекују дан када ће и сам први пут постати отац.

- Надам се да ћемо у блиској будућности основати породицу - изјавио је недавно принц Хари, али није јасно прецизирао значи ли то да је Меган већ трудна или не. Гласине су поново “активиране” након што је он свој аутомобил “ауди РС6 авант”, који је купио прије годину, ставио на продају.

Породична драма Меган Маркл не престаје, а чини се да ће се у све морати упетљати и краљица.

Спортски аутомобил никако није намијењен породици са малом бебом, па се почело причати како је Хари то направио да би купио породично возило идеално за његову ускоро трочлану породицу.

А иако се још не зна стиже ли принова у краљевску породицу, познаваоци краљевске породице и њене историје већ нагађају које би име будућа беба могла добити.

Како су рекли, будући да насљедник принца Харија неће сигурно наслиједити трон, име не мора бити краљевско.

Уколико буде дјевојчица, тврде да ће сигурно бити Дијана, а мање претпоставке су да ће бити Елеанор или Софија, а за дјечака да ће бити Алвин, по Меганином дједу Алвину Рагланду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана