Супруга “чешког Трампа” привлачила погледе у Паризу

Агенције
Супруга “чешког Трампа” привлачила погледе у Паризу

На вечери поводом стогодишњице завршетка Првог свјетског рата, чији су домаћини били Емануел и Брижит Макрон, окупили су се бројни политичари. Највише пажње изазвала је лијепа супруга чешког премијера Андреја Бабиша, Моника Бабишова.

Плавокоса 43-годишња Моника, која је 20 година млађа од супруга, обукла је црвену хаљину која открива рамена, уз коју је комбиновала штикле и писмо-торбу с потписом модне куће “Ботега Венета”.

Бабиш, кога називају “чешким Трампом”, Моником се оженио прије избора на којима је побиједио. Прије тога у вези с том дизајнерком интеријера био је 23 године, а заједно имају сина и кћерку.

Гламурозно вјенчање за око 200 гостију организовано је практично пред саму предизборну кампању, али оптужбе да је датум одабран због популарности Моника је одбацила. Он из првог брака има још двоје дјеце.

- Навикнута сам на људе који мисле да сам с њим само због новца. Он је старији двадесет година, тако да је то вјероватно прва ствар коју људи помисле када нас виде заједно - рекла је једном Моника и додала да је он кад су се упознали имао директорску плату, али није имао милионе ни милијарде на рачуну.

Његово богатство Форбс је процијенио на 4,1 милијарду долара, а супруга му је наводно слаба на дизајнерске крпице и скупе ципеле. Стога није чудно њено признање да муж контролише финансије и пази да она не потроши превише.

- Ако желим да купим нешто скупље, увијек питам Андреја за дозволу, али углавном купујем у обичним продавницама - казала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана