Супермодел Хајди Клум показала новог момка

Глас Српске
Супермодел Хајди Клум показала новог момка

Супермодел Хајди Клум јавности је показала новог момка и гитаристу Тома Каулица, с којим више не крије љубавну везу.

Иако је пошло тек пола године откако је ова њемачка љепотица раскинула са угледним власником умјетничке галерије у Њујорку Витом Шнабелом, Клумова је брзо ријешила своје емотивно стање и донијела одлуку да крене даље.

Четрдесетчетворогодишња манекенка се већ неколико седмица виђа са 28-годишњим музичарем Томом Каулицом, који се прославио као гитариста некад популарног њемачког бенда "Токио хотел".

Викторијин анђео и њен 16 година млађи момак су виђени заједно у паузи снимања емисије "Америка има таленат", у којој је лијепа Њемица члан жирија.

Њих двоје су размјењивали њежности, а сви су чекали да виде пољубац који би био јасан показатељ да међу њима има нешто више од пријатељства. Папараци нису дуго морали да чекају и убрзо су забиљежили страствени пољубац овог заљубљеног пара.

Њемачка манекенка посљедњих година није имала превише среће у љубави, а недавно је изјавила да је усамљена и спремна за проналазак нове сродне душе.

И Том је неколико пута изјавио да је слободан и спреман за нову љубав, након што се 2016. године развео од тадашње супруге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана