Шта значи што се Никол Кидман и Кит Урбан стално додирују док се љубе?

Агенције
Шта значи што се Никол Кидман и Кит Урбан стално додирују док се љубе?

Ко прати дешавања са црвеног тепиха, зна да су глумица Никол кимдан и њен муж музичар Кит Урбан заиста увијек у неком љубавном клинчу док се љубе. Они су од оних парова који се не либе да покажу наклоност, али и ерупцију страсти пред објективима. Експерт за говор тела сада открива зашто они то раде и шта то заправо значи.

Кит и Никол су заиста врло емотивни у наступима, некада се толико залете једно ка другом да дјелује као да ће је он буквално скинути пред свима.

Додуше, Никол није имала овакве нападе док је била у браку са колегом Томом Крузом, тако је очигледно пронашла љубав свог живота.

Психолог и стручњак за говор тијела Лилиан Глас објаснила је за “Yahoo Lifestyle” да је начин на који се љубимо врло индикативан.

“Она је агресор и у вези. Саосjећајна је и сасвим је јасно да Никол обожава свог супруга. И као мушкарца и као човjека. Кит је мушкарац који све то одобрава и подржава. А и ужива у томе да је његова драга главна, макар кад је јавни наступ у питању”, појаснила је Глас. И Пати Вуд, такође експерт за невербалну комуникацију наводи да је занимљиво што овај па рима ту традицију годинама уназад.

 “Различити парови имају различите моделе понашања. Никол слтално додирује Кита по лицу док се љубе, мрси му косу, а он се само топи. Све дjелује раскошно међу њима. Када их погледате она сваким дијелом свог тијела поручује да је Кит нешто највредније на свијету”.

Стручњаци кажу и да је увијек дручагије пред камерама, а другачије у четири зида, али да су Никол и Кит дефинитивно примјер пара који ужива у велиој и страсној љубави. И да, они се свакако не либе да то и покажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана